• Chatbot Lifetime – Chatfuel Alternative

    Platform Chatbot Omni channel Marketing. Kami proposed chatbot ini, sebab boleh hubungkait dengan apa yang ada dah belajar di Marketing Premier. Dalam masa yang sama anda boleh explore chatbot baru khas untuk pelanggan Mastery Success dimana sebelum ini belajar Setup Chatbot guna Chatfuel.

    Alternatif kepada Chatfuel ni tanpa perlu bayar bulanan. Sebab bayar sekali shj. Design chatbot guna flow. Mudah jer nak buat. Next team kami akan buat modul Flow untuk Chatfuel & Uchat ini.

    Yang best nya Lifetime! Bayar sekali jer.. tak perlu bayar bulan bulan.

    Paling power, boleh connect dengan whatsapp, telegram, instagran.. Jadi bukan sekadar Facebook Chatbot, malah:

    ..Whatsapp chatbot
    ..Telegram bot
    ..Instagram bot
    ..SMS bot

    dan banyak lagi.

     

    Beli direct dengan developer, harga USD299 = RM1241.00

    Tapi, kalau beli melalui saya RM100 shj. Dapat 1 chatbot. kita buka 50 orang shj. Sape cepat dia dapat. Jika lebih ramai yang join, saya akan beli yang Agency. Jadi kita lebih dapat banyak function.

  • Servis Web Sistem Agen

    Ada Owner bisnes, Agen, Stokis, Team Ecomm yang nak miliki platform E-commerce sendiri?
    Tak perlu susah susah belajar bina web ecomm.. Biar saya setupkan.. Tinggal masukkan Info Produk, Info dalam Sales page, terus dah boleh run Ecommerce Ads dah.

    Demo klik: Ecomm Demo

    ..Web dah siap sekali sistem Ecommerce RM4500 worth.
    ..Template Sales page Pro, Tinggal Edit & Masukkan Gambar je Worth RM1500 (Demo Salespage)
    ..Dah siap sistem email auto follow up
    ..Tinggal Edit masuk Info dlm Website or Sales page, tinggal masukkan produk shj
    ..Sy bagi blueprint ads sy siap
    ..Bestnya sistem E-commerce ni, pembayaran Automatik 24 jam
    ..Integrasi Woocommerce, Notifikasi di Apps Smartphone
    ..Integrasi SISTEM AGEN
    ..Setup server VPS Vultr laju & berkapasiti tinggi, Free setahun & Domain beserta maintenance

    Saya share sekali, Modul Conversion Ads jualan lebih 6 angka

     

     

    Syarat:
    1. Dah pernah run ads & ada pengalaman dalam Paid Ads
    2. Bersedia untuk kembangkan channel Ecommerce sendiri, sebab platform web anda sendiri
    3. Tiada customization pada sistem, guna sebiji2 yang ada di demo, dan pilihan template yang ada shj. Namun anda boleh edit sendiri untuk ubah design. Akan diajar dalam coaching, jika nak ubah text, gambar, or design
    4. Anda perlu masukkan produk sendiri, kami akan guide cara untuk masukkan produk dalam website

    Kebaikan:
    1. Produk terus masuk ke akaun bank sendiri bila bila masa secara online tanpa whatsapp
    2. Sales masuk ke website sendiri
    3. Saya guide nak gunakan platform ini
    4. Plugin pro semua dah siap, tak perlu beli

    Sesuai untuk:
    ..Owner Bisnes, HQ, Main Stokis nak main game retail Ecommerce
    ..Agen & Dropship nak ada website Ecommerce sendiri
    ..Team sales, dah penat whatsapp, nak tambah closing channel dengan Web Ecommerce
    ..Tercari arah dalam bisnes online, nak miliki web sendiri tanpa perlu fikir maintenance.

     

    Servis Web Sistem Agen

    RM5,490.00RM7,900.00
  • Ecomm Web + Template Sales Page Pro

    Ni siap Website park under VPS kami. Kami setup A-Z dari segi Website shj. Template ini anda tinggal Edit jerr. Drag n Drop menggunaKan elementor, dan telah digunakan untuk run ads serta dapat conversion yang baik. Anda hanya tukar text & gambar shj. Tak perlu fikir tentang design sebab kami dah siapkan kesemuanya.Demo Klik disini

    Demo StandardTemplate Disini

    Tak tahu nak pasang Website?. Takpe.. Saya boleh setupkan Website, VPS, siap Template diatas ni.. Tinggal Edit jerr.. Web semua atas nama or brand kita.. Dapatkan disni
     
    🔥 Kami Belikan Domain (Nama Website) harga RM59
    🔥 Setup Under VPS, Web lebih ringan & Laju RM399
    🔥 Siap Email Auto Follow up RM299
    🔥 Siap Pasang Template Sales page RM99
    🔥 Dah siap Woocommerce dah, tinggal masuk produk jerr RM199
    Siap Premium Theme & Plugin RM499
    Total kalau nak di ikutkan diatas ni dah RM2,554.
    Kita bagi offer tak masuk akal.. RM1499 jerr..
    10 Orang pertama RM1299..
    10 orang seterusnya RM1499..
    P/s: 10 orang pertama ni sahaja saya bagi akses All Modul di Onkelas bernilai lebih RM2000
  • Jemaah Png Tree

    Ni merupakan pembelian secara berjemaah.. Berkongsi login. Seorang 1 sahaja dibenarkan untuk beli.. Pastikan email anda masukkan email yang betul. Nanti saya bagi akaun login..   Kemudian, Jika nak akses link terus boleh cek Email, Jika tak jumpa cari di SPAM inbox.. saya DAH buat pembelian.   Akses boleh juga dapat di email download.. Apa apa nanti saya email ya. TNC Untuk elakkan UNUSUAL activity dan login user yang tak terkawal dan akhirnya menyebabkan keseluruhan akaun akan di banned oleh Admin. Elakkan Login Serentak. Saya tidak bertanggjawab atas apa apa risiko berlaku dari share login ini. Sila sama sama jaga

  • Projek EcommX Printing

    Anda berminat nak dapat jualan automatik dengan sistem Ecommerce daripada Nashtech? Jangan risau, kami siapkan A-Z, beserta komisyen 40% untuk anda.
    Kami setupkan sebiji seperti website ini.. Produk Frame Canvas kami amat laku keras. Harga yang mampu milik, bahan berkualiti. Margin boleh dapat 40%. Run ads dah boleh buat sales automatik. Contoh Website klik: Ecomm Print Nashtech

     

    ..Web dah siap sekali sistem Ecommerce RM4500 worth.
    ..Dah siap place produk Premium Canvas Frame, akan di update masa ke semasa
    ..Dah siap sistem email auto follow up
    ..Produk dah siap
    ..Sy bagi blueprint ads sy siap & Online Training
    ..Siap coaching sekali 2 Sesi
    ..Bestnya sistem E-commerce ni, pembayaran Automatik 24 jam
    ..Integrasi Woocommerce, Notifikasi di Apps Smartphone
    ..Setup server VPS Vultr laju & berkapasiti tinggi, Free setahun & Domain beserta maintenance Saya share sekali, Modul Conversion Ads jualan lebih 6 angka

     

    Syarat:
    1. Dah ada pengalaman bisnes & Newbie yang sanggup belajar digalakkan
    2. Dah pernah run ads & ada pengalaman dalam Paid Ads, sedia dilatih.
    3. Tiada customization pada sistem, guna sebiji2 yang ada di web Nashtech, dan pilihan template yang ada shj. Namun anda boleh edit sendiri untuk ubah design.
    4. Produk, marketing material kami dah siapkan. Namun anda boleh masukkan produk sendiri.

     

    Kebaikan:
    1. Produk terus masuk ke akaun bank sendiri bila bila masa secara online tanpa whatsapp
    2. Sales masuk ke website sendiri
    3. Saya guide nak gunakan platform ini
    4. Plugin pro semua dah siap, tak perlu beli

     

    Sesuai untuk:
    ..Owner Bisnes Printing & Berminat Bisnes
    ..Agen & Dropship nak ada website Printing Support Ecommerce
    ..Team sales, dah penat whatsapp, nak tambah closing channel dengan Web Ecommerce
    ..Tercari arah dalam bisnes online, nak miliki web sendiri tanpa perlu fikir maintenance.

    Projek EcommX Printing

    RM1,490.00RM4,500.00
  • Projek EcommX Owner

    Ada Owner bisnes, Agen, Stokis, Team Ecomm yang nak miliki platform E-commerce sendiri?
    Tak perlu susah susah belajar bina web ecomm.. Biar saya setupkan.. Tinggal masukkan Info Produk, Info dalam Sales page, terus dah boleh run Ecommerce Ads dah.

    Demo klik: Ecomm Demo

    ..Web dah siap sekali sistem Ecommerce RM4500 worth.
    ..Template Sales page Pro, Tinggal Edit & Masukkan Gambar je Worth RM1500 (Demo Salespage)
    ..Dah siap sistem email auto follow up
    ..Tinggal Edit masuk Info dlm Website or Sales page, tinggal masukkan produk shj
    ..Sy bagi blueprint ads sy siap
    ..Siap coaching online sekali 2 Sesi
    ..Bestnya sistem E-commerce ni, pembayaran Automatik 24 jam
    ..Integrasi Woocommerce, Notifikasi di Apps Smartphone
    ..Setup server VPS Vultr laju & berkapasiti tinggi, Free setahun & Domain beserta maintenance

    Saya share sekali, Modul Conversion Ads jualan lebih 6 angka

     

     

    Syarat:
    1. Dah pernah run ads & ada pengalaman dalam Paid Ads
    2. Bersedia untuk kembangkan channel Ecommerce sendiri, sebab platform web anda sendiri
    3. Tiada customization pada sistem, guna sebiji2 yang ada di demo, dan pilihan template yang ada shj. Namun anda boleh edit sendiri untuk ubah design. Akan diajar dalam coaching, jika nak ubah text, gambar, or design
    4. Anda perlu masukkan produk sendiri, kami akan guide cara untuk masukkan produk dalam website

    Kebaikan:
    1. Produk terus masuk ke akaun bank sendiri bila bila masa secara online tanpa whatsapp
    2. Sales masuk ke website sendiri
    3. Saya guide nak gunakan platform ini
    4. Plugin pro semua dah siap, tak perlu beli

    Sesuai untuk:
    ..Owner Bisnes, HQ, Main Stokis nak main game retail Ecommerce
    ..Agen & Dropship nak ada website Ecommerce sendiri
    ..Team sales, dah penat whatsapp, nak tambah closing channel dengan Web Ecommerce
    ..Tercari arah dalam bisnes online, nak miliki web sendiri tanpa perlu fikir maintenance.

     

    Projek EcommX Owner

    RM1,690.00RM5,900.00
  • Projek Ecomm X2020

    Ada nak join projek ecomm saya?

    ..Web dah siap sales page RM4500 worth
    ..Dah siap sistem email auto follow up
    ..Produk laju & margin tinggi
    ..Sy bagi blueprint ads sy siap
    ..Siap Personal coaching sekali

     

     

    Syarat:
    1. Dah pernah run ads & ada pengalaman
    2. Boleh bakar duit ads
    3. Komitmen

    Kebaikan:
    1. Produk HQ uruskan
    2. Sales masuk ke website sendiri

     

    P/s: Maaf, pendaftaran telah ditutup. Kami hanya proceed untuk 30 pendaftaran shj buat setakat ini. Dan terpaksa tambahan 5 orang kerana mereka telah booking lebih awal & lewat pembayaran.

     

    InshaAllah jika ada projek lain pada masa akan datang, kami maklumkan..

     

    Maaf, projek telah ditutup. Sila klik disini jika ingin dapatkan personal coaching Ads

    RM1,490.00RM4,500.00

    Projek Ecomm X2020

    RM1,490.00RM4,500.00
  • Projek OnkelasX20

    Ada nak miliki platform Online Learning sendiri?
    Demo klik: onkelas.com

    ..Web dah siap sekali sistem LMS RM4500 worth.
    ..Dah siap sistem email auto follow up
    ..Sy bagi blueprint ads sy siap
    ..Siap support online sekali
    ..Bestnya sistem E-learning ni, tiap kali orang beli akan auto approve order
    ..Integrasi Woocommerce, Notifikasi di Apps Smartphone
    ..Setup server VPS Vultr laju & berkapasiti tinggi, Free setahun & Domain

    Saya share sekali, cara saya buat jualan lebih 5 Angka dengan Onkelas..

     

     

    Syarat:
    1. Dah pernah run ads & berminat untuk ada pengalaman dalam digital product & learning
    2. Boleh bakar duit ads sendiri, sebab platform web anda sendiri
    3. Tiada customization pada sistem, guna sebiji2 yang ada di Onkelas.com. Namun anda boleh edit sendiri untuk ubah design. Akan diajar dalam coaching, jika nak ubah text, gambar, or design

    Kebaikan:
    1. Produk terus masuk ke akaun bank sendiri
    2. Sales masuk ke website sendiri
    3. Saya guide nak gunakan platform ini
    4. Plugin pro semua dah siap, tak perlu beli
    5. Margin produk digital 100% masuk dalam akaun anda

     

    InshaAllah jika ada projek lain pada masa akan datang, kami maklumkan..

     

    Projek OnkelasX20

    RM1,490.00RM4,500.00
  • Personal Coaching Conversion Ads

    Modul Personal Coaching ini khas untuk yang ada produk sendiri ingin jalankan ads conversion di website ecommerce. Personal coaching ini ada 3 sesi. Sesi Teknikal, Sesi Follow up 2X. Belajar melalui Face to face. Antara modul Personal Coaching adalah:

    • Funneling Ecommerce
    • Conversion Ads L1, L2 & L3
    • Website Ecommerce & Sales page
    • Email Follow up system
    • Scalling up business

    Personal Coaching Conversion Ads

    RM3,490.00RM9,500.00
  • Projek Ecomm X2020 – Batch II

    Ada nak join projek ecomm saya?

    ..Web dah siap sales page RM4500 worth
    ..Dah siap sistem email auto follow up
    ..Produk laju & margin tinggi (30%-40%)
    ..Sy bagi blueprint ads sy siap
    .
    .
    .
    Pelbagai aktiviti dijalankan iaitu:
    ..Live Session Group Coaching (HQ Session, Fundamendal, Practical, Scale up)
    ..Personal coaching Online or Face to Face (2 Session X 3 hour)
    ..Sesi Meet & Great 2 hari (Kelas Fundamental, Praktikal, Review)
    ..1X Copywriting Session

     

     

    Syarat:
    1. Dah pernah run ads & ada pengalaman
    2. Boleh bakar duit ads
    3. Komitmen

    Kebaikan:
    1. Produk HQ uruskan
    2. Sales masuk ke website sendiri

     

    Jika inginkan coaching untuk produk sendiri. Sila klik disini jika ingin dapatkan personal coaching Ads

     

    Selepas Pembelian, SILA CHECK EMAIL, Untuk Hubungi Team Kami

     

    Projek Ecomm X2020 – Batch II

    RM1,490.00RM4,500.00
  • Template Sales Page Pro

    Template ini menggunaKan elementor, dan telah digunakan untuk run ads serta dapat conversion yang baik. Anda hanya tukar text & gambar shj. Tak perlu fikir tentang design sebab kami dah siapkan kesemuanya.Demo Klik disini

    Jika anda belum ada website, nak bina website sendiri, saya dah siapjan panduan, boleh klik disini

     

     

    Template Sales Page Pro

    RM99.00RM499.00

Main Menu