Jom Bercuti Lepas Belanja Ads!

Jom Bercuti Lepas Belanja Ads!

Tahu tak sambil run Facebook Ads, boleh dapat FREE Point dari AirAsia Big Point. Terutama yang belanja besar di FBAds, kalau average dalam RM1k sehari boleh dapat dalam 80 point. Kalau RM4K sehari, dah dapat dalam 320 point sehari. Sebulan dah 10k point. 2-3 bulan dah boleh redeem untuk bercuti luar negara dengan tiket percuma.

71055341 10215271209079707 8355524124616949760 n 1

Nak tahu caranya?

1. Install Apps Bigpay. Bigpay ni cashless payment under Air Asia. Kita cuma perlu masukkan duit dalam Bigpay ni untuk spend Facebook Ads.

2. Setiap transaksi keluar & masuk samada kita topup mahupun yang ditolak utk Ads, akan dapat point.

3. Jika spend ads bersekala besar, 1K dan keatas sehari. Banyak point tu dapat. Point tersebut boleh dikumpul & digunakan utk menikmati offer yang ditawarkan oleh AirAsia. Redeem melalui Air Asia Bigpay.

4. Agak rugi, kalau kita spend besar direct guna debit card, sebab tak dapat apa apa point. So boleh cuba ya.. Search di Apps store & Playstore Big Pay.

5. Apps Big pay ni juga diberikan kad debit, dan kita boleh topup & spend guna apps. Jika kad tu hilang, atau dicuri, kita boleh freeze kan kad tersebut dengan menggunakan apps tanpa perlu call hotline.

Ok, dah boleh download sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.