Cara Nak Networking Tanpa Kad Bisnes 😁

Cara Nak Networking Tanpa Kad Bisnes 😁

Kalau dulu mungkin kita ambil kad bisnes kan? Lepas tu kad bisnes tu letak kat wallet sampai la wallet jadi tebal 😆😆

Okay, saya nak share cara networking saya rasa efektif jugak la..

1. Rajin pergi event & program bisnes ke apa apa ke yang dihadiri oleh usahawan

2. Jangan malu untuk berkenalan & berbual dan saling bertukar nombor phone

3. Add sebagai rakan di Facebook

4. Bergambar sekali 😊😊

5. Balik jangan lupa, update laa 1-2 post, tadi jumpa insan hebat di program XXX..

6. Cara macam ni akan create influence dari rakan rakan kita untuk saling bekenal & bernetworking..

Okay sampai situ jerr..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.